Hazwan Syahmi

Berpengalaman lebih 4 tahun dalam selok belok Facebook Ads bidang fesyen. Sangat faham & kreatif merangka kempen iklan. Mempunyai portfolio menghasilkan iklan klien & jualan lebih RM300k sebulan. Beliau pernah dijemput HQ Facebook Asia di Singapura untuk berkongsi tips naikkan jualan sebuah syarikat tempatan. Blog beliau : www.hazwansyahmi.com

Kenapa Usahawan Fesyen Online Gagal

3 Punca Kenapa Usahawan Fesyen Online Gagal Capai Jualan 6 Angka Sebulan

Anda usahawan butik online yang sudah meniaga bertahun tapi belum capai jualan 6 angka sebulan? Menggunakan pemasaran berbayar, tapi sales masih krik-krik? Berikut kami kongsikan 3 sebab asas, kenapa anda masih lagi ‘stuck’ tak capai apa yang diidamkan tidak kira  anda masih baru atau sudah lama meniaga. 1. Tiada Matlamat Yang Jelas Orang english kata …

3 Punca Kenapa Usahawan Fesyen Online Gagal Capai Jualan 6 Angka Sebulan Read More »

Iklan Anda Mula Lemau? 2 Cara Ini Dapat Bantu Lonjakkan Semula Respon Iklan Anda

“Hazwan,akak punya ads ni, lepas seminggu,sale dah jatuh la. Nampak macam ads dah tak boleh pergi je..Macam mana nak buat ek?” Minggu lepas ada salah seorang client personal coaching whatsApp saya bertanyakan permasalahan beliau. Pernah tak anda anda berada dalam keadaan sebegini? Tengah sedap layan sales, whatsApp mencurah-curah tiba-tiba makin perlahan dan ciput je? Masalah …

Iklan Anda Mula Lemau? 2 Cara Ini Dapat Bantu Lonjakkan Semula Respon Iklan Anda Read More »

Cara TIngkatkan Sales Untuk Niche Fesyen Muslimah Guna FB Ads

1 Perkara Ini Dapat Naikkan Respon Iklan Fesyen Sehingga 15.3%

Ramai yang upah jurugambar untuk photoshoot produk mereka mahal-mahal tapi akhirnya sia-sia saja! Sia-sia macam mana tu? Bayar upah mahal-mahal tapi akhirnya bila lancarkan iklan, iklan ke laut dan respon sangat hambar… Baca fakta ini supaya anda dapat elakkan bisnes fesyen anda dari kerugian. Selama ini mungkin anda selalu dengar… Model yang ‘cantik’ boleh tingkatkan respon …

1 Perkara Ini Dapat Naikkan Respon Iklan Fesyen Sehingga 15.3% Read More »