Kini Dilancarkan: Conversion Hack Mastery Relaunch

Tawaran Early Bird Relaunch sah dalam tempoh 7 hari sahaja. sehingga Khamis, 10 September 2020 jam 8 malam. Dapatkan sekarang!

Hari
Jam
Minit
Saat

FAST ACTION BONUS - PEMBELI PERTAMA: Percuma Coaching Face to Face 3 Jam bersama Team Fames (Bernilai RM1,497)

FAST ACTION BONUS - PEMBELI KEDUA & KETIGA:
Percuma Online Consultation 1 Jam bersama Team Fames (Bernilai RM400)

BONUS UNTUK SEMUA PEMBELI PAKEJ 2 KE ATAS: Percuma Panduan WordPress dari Tuan Firdaus Azizi (Bernilai RM97)

0
Tahun pengalaman
0
KLIEN
0 5
Projek
0
INDUSTRI

Selamat datang ke Team FAMES

Berikut adalah jumlah kos iklan yang kami uruskan bermula 1 Januari 2020 sehingga 30 Jun 2020 (lebih RM6 juta).

Setiap hari kami bermain dengan Facebook Ads untuk lancarkan iklan klien.

Kami tulis copywriting. Kami buat split testing. Kami optimize website. Kami bantu klien susun strategi pelancaran produk & bermacam lagi.

Pelbagai jenis angle iklan kami cuba;

Pendek kata – ‘advertising is about data’ – Bila anda ada data, mudah nak buat keputusan terhadap iklan. Nak data banyak memang kena banyak buat eksperimen.Daripada eksperimen yang kami lakukan di website klien, banyak perkara menarik kami nak kongsikan dekat peniaga online.

Atas dasar itulah, kami buat keputusan bulan lepas...

Team FAMES buat julung kalinya akan keluarkan panduan video pertama berkaitan dengan pengiklanan di website.

Memperkenalkan…

“Kenapa kami pilih untuk kongsi ilmu tentang cara lancarkan iklan ke website?”

Salah satunya adalah automation.

Bila anda buat iklan ke website, anda dah tak terikat sangat dengan kemampuan manusia melayan prospek. Kadang-kala jam 2 pagi pun jualan ada masuk. Jadi, website ini lebih mudah nak scale berbanding Whatsapp, call, dll.

Dalam masa sama, kami tidak menidakkan keberkesanan platform lain.

Ia juga masih berkesan dan klien kami pun masih gunakan Whatsapp dan sejenis dengannya.

Namun, sekiranya produk/servis anda sesuai dijual di website. Why not cuba kan? Mulakan lah sekarang sebab market di Malaysia sudah semakin cerdik membeli online.

Rugi kalau anda tak cuba menjual 100% di website

Revenue terkumpul klien kami pada musim Ramadan sahaja lebih RM20 juta (iaitu gabungan website dan Whatsapp). Dan sebenarnya lebih daripada 80% collection datang dari ecommerce.

Ini pula jumlah ads spend yang Team FAMES belanjakan daripada 1 Januari- 22 Julai 2020

 

“Tapi tuan, saya dah buat iklan ke website. Tetap takde jualan. Macam mana tu?”

Tiada jualan pada fasa-fasa awal lancarkan iklan adalah normal.

Ia menjadi tak normal kalau dah berminggu-minggu buat iklan ke website, tapi masih tak dapat jualan. Saat ini anda kena buat sesuatu.

Siapakah yang menjadi trainer untuk panduan ini?

Hazwan Syahmi

Ketua Strategi Pemasaran

Berpengalaman 8 tahun urus iklan Facebook Ads.

Kemahiran: Analisis data iklan, advance targeting, split testing, sales funnel, kira-kira kos & optimization.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, Facebook Asia & Facebook HQ.

Pengiktirafan: Certified Buying Facebook

Niche: Fesyen, Produk Bayi, Servis, Kecantikan

Faris Osman

Ketua Copywriter

Berpengalaman 8 tahun menjadi copywriter sepenuh masa.

Kemahiran: Analisis data iklan, urus bajet iklan, market research, copywriting di website, strategist pelancaran produk & penulisan konten.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, PUIM, SME Corp, Facebook HQ, Enterwip 2016 & 2017 bawah Kementerian Wilayah Persekutuan.

Niche: Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital, NGO & Makanan

Insyirah Azhar

Ads Specialist

Berpengalaman 4 tahun dalam menguruskan kempen FB Ads sehingga 6 angka sebulan. Portfolio terbaik, ada antara klien yang diuruskan capai target 6-7 angka setiap bulan.

Kemahiran: Optimumkan conversion di website eCommerce, Onpay terutamanya untuk brand dan company yang sedang berkembang.

Niche: NGO, Fesyen, Training & Consultancy Event

Panduan ini sesuai untuk siapa?

Ia dibuat khusus untuk mereka yang dah mula menjual di website tapi ada masalah seperti:

Anda berada dalam kebingungan.

Nak pergi seminar atau kelas, sekarang ni tengah ada wabak. Jika anda berada dalam situasi di atas, maka panduan video ini sesuai untuk anda!

Panduan ini tak sesuai untuk siapa?

Kami kena berlaku jujur supaya anda tak tersilap beli. Panduan ini tak sesuai untuk mereka yang tidak ada asas langsung dalam Facebook Ads.

Ini termasuk mereka yang ada ciri-ciri ini:

 

Sebab dalam panduan ini, kami tak ajar langkah demi langkah buat akaun iklan, dll.

Kami fokus kepada mindset, strategi & optimization sahaja.

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Kami bahagikan panduan ini kepada 3 fasa utama

Fasa #1 - persediaan sebelum lancarkan iklan

Apa yang perlu anda buat sebelum lancarkan apa-apa iklan. Antara topik menarik yang kami kongsikan;

Modul 1 : 8 Checklist Sebelum Run Ads Conversion Dan Ecommerce

Modul 2 - Cara Tentukan Kriteria Pelanggan Yang Patut Beli Produk Anda

Modul 3 - Perkara Yang Perlu Ada Dalam Laman Produk Website Ecommerce

Fasa #2 - bahagian teknikal iklan

Setelah kita kongsikan apa persediaan darisegi mindset, strategi dan psikologi menjual yang anda perlu lalui. Maka, pada fasa kali ini adalah fasa teknikal untuk kita lancarkan iklan.

Saudari Insyirah akan kongsikan topik-topik menarik seperti berikut;

Modul 4 - Objektif Kempen Yang Selalu Digunakan

Modul 5 - Tip Target Audience Yang Paling Mudah Nak Convert Sale Di Ecommerce

Modul 6 - Cara Setup Iklan ke Website Guna Objektif Conversion

Fasa #3 - monitor iklan dan optimization

Jika anda sudah ada website, sudah tahu setting-setting asas iklan conversion. Tapi hanya mahu tahu cara nak tingkatkan conversion. Boleh terus skip ke fasa ini.

Ini adalah fasa untuk kita tambah baik iklan sedia ada dan susun atur website anda. Antara topik-topik menarik yang dikongsikan;

Modul 7 - Cara Monitor Iklan Conversion

Modul 8 - Optimize Kreatif Iklan Untuk Tarik Lebih Ramai Prospek Ke Website

Modul 9 - Optimize Laman Utama Di Website Ecommerce

Bukan itu sahaja, kami juga ada sediakan bantuan sokongan dalam bentuk…

Bantuan Sokongan 1# - Facebook Group Selama 60 Hari (Nilai: RM997)

Anda diberi masa 60 hari untuk bertanya sebarang soalan. Dalam group ini, anda boleh tanya soalan berkaitan dengan strategi iklan website

Jika kami fikir soalan itu agak teknikal dan perlu dikongsikan dalam bentuk video, anda akan dapat rakaman secara percuma.

Soalan anda akan dijawab dalam masa 5-7 hari bekerja.

Bantuan Sokongan 2# - Rakaman Webinar LIVE QnA Sebanyak 2 Kali (Nilai: RM399)

Sesi pertama akan dibuat seminggu selepas tarikh pelancaran tamat. Sesi kedua akan dibuat sebulan selepas sesi pertama.

Tujuannya, supaya mereka yang dah beli panduan ini dapat amalkan segera.

Selain itu, kami percaya akan kelompok yang lebih mudah faham bila ada interaksi 2 hala melalui webinar.

Bantuan Sokongan 3# - 2 Jam Online Consultation (Nilai: RM800)

Dalam sesi 2 jam ini, kami akan fokuskan kepada iklan anda sahaja.

Kita akan analisis sama-sama di mana punca iklan tak convert dan berikan cadangan untuk penambahbaikan.

Kami percaya ada orang yang lebih mudah faham dan selesa jika hadir sesi private konsultasi seperti ini.

*Bantuan sokongan #1 dan #2 hanya untuk yang ambil pakej 2 sahaja. Bantuan sokongan #3 hanya untuk yang ambil pakej 3 sahaja

Berapa Yuran Untuk Akses Semua Video Ini?

Kami ada tawarkan 3 pakej. Anda boleh pilih ikut kesesuaian dan kemampuan. Tiada paksaan.

Pakej 1

RM 177 Harga asal: RM247
  • 25 Video Conversion Hack Mastery (3 jam tontonan)

Pakej 2

RM 227 Harga asal: RM347
  • 25 Video Conversion Hack Mastery (3 jam tontonan)
  • Panduan WordPress
  • 2x Recorded Webinar LIVE QnA
  • Facebook Group Support (60 hari)
  • Berpeluang menang Fast Action Bonus!
RECOMMENDED

Pakej 3

RM 997 Harga asal: RM1,347
  • 25 Video Conversion Hack Mastery (3 jam tontonan)
  • Panduan WordPress
  • 2x Recorded Webinar LIVE QnA
  • Facebook Group Support (60 hari)
  • 2x Jam Online Consultation (Nilai: RM800)
  • Berpeluang menang Fast Action Bonus!

Serius mahu kami Bantu Urus Kempen FB Ads anda?

Isi borang ini dan kami akan hubungi anda secepat mungkin

Copyright © 2019. Firdaus Azizi Training & Consultancy