Logo Team Fames

Untuk peniaga online yang nak tingkatkan lead, jualan & pelanggan dengan bajet yang rendah menggunakan Facebook Ads

Maaf! Pendafataran Workshop Face-To-Face Ultimate Retargeting Mastery 2022 (Batch 2) telah DITUTUP!

Anda boleh isi borang di bawah untuk sertai ‘senarai menunggu' & kami akan maklumkan bila kelas seterusnya akan dibuka.

Atau boleh belajar juga ilmu ini melalui Panduan Video Retargeting Mastery; Ada lebih 49+ video, 20+ skrip copywriting, mock up kreatif, dll diberikan.

Klik sini untuk info penuh

Workshop Face-to-Face
Ultimate Retargeting Mastery 2022 (Batch 2)
Bersama Tim Tuan Firdaus Azizi
Kini Dibuka!

Workshop
Face-to-Face
Ultimate Retargeting Mastery 2022 (Batch 2)
Bersama Tim Tuan Firdaus Azizi
Kini Dibuka!

Tawaran Early-Bird dibuka sekarang sehingga jam 12:00 malam
7 Februari 2022 (Isnin).

Daftar sekarang untuk penjimatan diskaun sebanyak RM500.

**Tawaran Launching dibuka bermula 3.00 petang, 10 Disember 2021. Berikut adalah 3 bonus limited edition yang kami berikan kepada pembeli terawal & semua yang dapatkan Retargeting Mastery sepanjang pelancaran ini.

5-7 Mac 2022

10.00 AM - 5.00 PM

Workshop Face-to-Face

**Terhad kepada 20 orang bertuah sahaja:
Dapatkan strategi & ilmu iklan retargeting untuk tingkatkan jualan anda!!

Fast Action Bonus #1- 3 Pembeli terpantas dapat Percuma Personal Coaching & Klinik: Private Review Session (Nilai: RM3,800)

Bonus Istimewa Launching #1

100 pembeli terawal dapatkan Pakej Diamond & Platinum dapat langganan Percuma WA Web Plus (Nilai: RM350/tahun)

*Hanya offer bonus launching #1 WA Web Plus ini akan berakhir pada jam 11.59 malam, 31 Disember 2021.

Bonus Istimewa #1

Case Study Bagaimana Kami Naikkan Jualan Klien Daripada RM6,000 Kepada RM204,000 Sebulan Dalam Masa 3 Bulan (Nilai: RM297)

Bonus Istimewa #2

Dapat Rakaman 4x Sesi LIVE Retargeting Mastery Bersama Team FAMES Secara Percuma – Nilai: RM997

Berikut merupakan jadual sesi LIVE akan datang:

Ini antara rakaman LIVE yang anda akan dapat:
Sesi Trainer
LIVE: Review Skrip & QnA Faris
LIVE: Teknikal FB Ads Hazwan
LIVE: Creative Faris
LIVE: Optimization Faris & Hazwan
Sesi Trainer Tarikh
LIVE: Review Skrip & QnA Faris 14/12/2021
LIVE: Teknikal FB Ads Hazwan 16/12/2021
LIVE: Creative Faris 21/12/2021
LIVE: Optimization Faris & Hazwan 23/12/2021

3 Masalah Iklan Yang Ramai Owner Bisnes Hadapi:

Hazwan Syahmi

Ketua Marketing Strategy

Berpengalaman menguruskaan Facebook Ads sejak 2014.

Kemahiran: Analisis data iklan, advance targeting, split testing, sales funnel, kira-kira kos & optimization.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, Facebook Asia & Facebook HQ.

Pengiktirafan: Facebook Certified Buying Professional

Niche: NGO, Fesyen, Produk Bayi, Servis, Kecantikan

Faris Osman

Ketua Training & Consultancy

Berpengalaman 6 tahun menulis iklan di online.

Kemahiran: Analisis data iklan, urus bajet iklan, market research, copywriting & penulisan konten.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, PUIM, SME Corp, Enterwip 2016 & 2017 bawah Kementerian Wilayah Persekutuan.

Niche: Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital

Kenapa Kami Lancarkan Retargeting Mastery Versi "Kelas Teknikal"?

Setelah sekian lama mengadakan kelas hanya melalui sesi online, akhirnya kami membuat keputusan untuk membuka peluang kelas teknikal secara “face-to-face” untuk anda!

Namun, kami mohon maaf kerana kami hanya buka terhad kepada 20 orang peserta bertuah saja, atas faktor kapasiti & SOP yang perlu dijaga.

“Team Fames” adalah tim di bawah Tuan Firdaus Azizi

Di Team Fames, kami bukan sekadar tenaga pengajar (a.k.a Trainer) yang akan bantu anda sepanjang sesi workshop ini nanti.

Kami juga adalah salah satu agensi pemasaran yang mengurus dana iklan dalam skala RM5-10 juta setahun untuk syarikat SME di Malaysia sejak tahun 2016.

Ada klien yang pada mulanya hanya berani belanja setakat RM100 sehari. 

Sekarang, sudah berani belanja kos iklan RM5,000 – RM20,000 sehari dengan pulangan yang berbaloi di mata mereka.

Buktinya, ini adalah kos iklan yang kami uruskan dari Januari – November 2021.

Ini adalah sebahagian laporan jualan/sumbangan dari klien yang pernah kami uruskan.  

Niche Fesyen Tudung (Mac - Nov’20): Belanja RM129,243... Jualan RM1.3 Juta [ROAS: 10]

Niche Fesyen Seluar (Jan - Okt’20): Belanja RM104000... Jualan RM1.35 Juta [ROAS: 13]

Niche Fesyen Pakaian Solat (Jan - Ogos’20): Belanja RM95 ribu...Jualan RM867,401 [ROAS: 9]

Terbaru Niche NGO (Jan - Julai 2021): Belanja iklan FB Ads RM3.5 juta...Hasil RM11.1 Juta!

Terbaru Buku Islamik (Julai’20 - Julai’21): Belanja iklan FB Ads RM405 ribu...Hasil RM1.8 Juta!

Apa Cabaran bila urus iklan yang bajet tinggi?

Antara cabarannya: KONSISTENSI

Kalau tengah perform, memang best la pam iklan RM5000 sehari, dapat jualan RM30000 sehari. Klien tengok laporan pun senyum. 😎😁

Tapi kalau Facebook tengah menggila, boleh menggigil nak menjawab dekat klien. Prestasi iklan kejap naik, kejap turun.

Jadi, nak kekal iklan KONSISTEN beri pulangan yang bagus memang mencabar.

Syukur, setelah 6 tahun berkecimpung dalam dunia sebenar iklan berbayar...

Bila kami dah jelas dengan apa yang perlu dibuat.

Daripada segi strategi, persediaan & pelan tindakannya. Ia buatkan kami lebih yakin untuk labur duit iklan RM5000 ke RM20000 sehari.

Dan kami dapat rumuskan 1 kesimpulan.

Untuk pastikan keberkesanan iklan kekal lebih lama, kita sebenarnya perlukan kempen Retargeting yang berstrategi.

Jadi, bila kita belanja besar dan dapat pulangan sikit.

Kita dah tak risau sangat, sebab kita ada iklan retargeting untuk cover.

Dengan adanya kempen Retargeting ini, barulah anda berani untuk scale up (naikkan bajet tinggi) untuk dapat pulangan yang berbaloi.

Atas sebab itulah, Team FAMES merasa ia adalah satu tanggungjawab untuk bantu anda hasilkan iklan retargeting yang menguntungkan.

Maka, terhasil lah panduan & workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery

Siapa yang sesuai hadir ke Workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery?

Mereka yang kerap buat iklan Facebook Ads, closing di whatsaap/website dan sedang alami masalah di bawah:

Apa jenis bisnes yang sesuai buat iklan retargeting?

Ini bisnes yang WAJIB buat iklan retargeting untuk tingkatkan jualan dan keuntungan:

Siapa yang TAK SESUAI hadir ke Workshop Face-to-Face Ultimate retargeting mastery?

Siapa Trainer Yang Akan Berkongsi Dalam Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery ni?

Anda cukup bertuah kerana ilmu ini dikongsikan oleh 2 trainer Team FAMES yang berpengalaman lebih 5-9 tahun dalam pengiklanan berbayar di online.

4 Strategi Iklan Retargeting Bakal Dikongsikan Kepada Anda di Workshop face-to-Face
Ultimate Retargeting Mastery.

Berikut adalah detail modul yang anda akan sepanjang 3 hari:

Hari Pertama : Foundation Level & Teknikal

Iklan retargeting ni bukan boleh main “langgar”, perlu faham konsep asas & susun roadmap serta strategi iklan.

Selain itu, kita akan terus mula teknik pertama iaitu “Retargeting Recall” yang mana sesuai untuk anda yang menjalankan iklan ke whatsapp atau website.

Bonus: Pelan tindakan untuk buat iklan retargeting di website. Apa yang perlu dipasang, pixel, custom audience, dll. Tanpa ilmu ini, anda tak boleh buat iklan retargeting website.

Hari Pertama: 5 Mac 2022 (Sabtu)
Masa Modul
10:00 AM - 01:00 PM Bahagian 1: Foundation Level
- Class Roadmap
- Konsep & Strategi Retargeting Mastery
- Framework Copywriting Retargeting
- Skrip Retargeting Recall
- Kreatif Retargeting Recall
02:15 PM - 05:00 PM Bahagian 2: Teknikal
- Kreatif Retargeting Recall
- Setup Business Manager
- Cara Setup Pixel
- Cara Beli & Verify Domain
- Cara Buat Custom Audience Website
- Setup Iklan Retargeting Recall

Hari Kedua: Primary Level

Bukan semua orang bersedia nak membeli selepas jumpa iklan kita.

Jadikan iklan retargeting sebagai senjata untuk kejar mereka semula untuk jadi customer kita.

Primary level ini akan mengupas lebih lanjut 2 teknik Iklan; “Retargeting Urgency” & “Retargeting Recounter” untuk hasilkan iklan retargeting yang convert, menjawab bantahan dan buatkan prospek tidak sabar nak membeli produk anda.

Hari Kedua: 6 Mac 2022 (Ahad)
Masa Modul
10:00 AM - 01:00 PM Bahagian 3: Primary Level
- Formula Retargeting Urgency
- Skrip Retargeting Urgency
- Kreatif Retargeting Urgency
- Setup Iklan Retargeting Urgency
02:15 PM - 05:00 PM Bahagian 4: Primary Level
- Formula Retargeting Recounter
- Skrip Retargeting Recounter
- Kreatif Retargeting Recounter
- Setup Iklan Retargeting Recounter

Hari Ketiga: Primary Level & Optimization

Sambungan teknik ke-4 iaitu “Retargeting Promise”, rahsia bagaimana nak orang hasilkan iklan yang membuatkan warm audience percaya & terus buat pembelian.

Kemudian, kami akan kongsikan cara analisa iklan retargeting dan bagaimana nak tambah baik iklan retargeting yang tidak berkesan disamping meningkatkan convertion rate di website

Hari Ketiga: 7 Mac 2022 (Isnin)
Masa Modul
10:00 AM - 01:00 PM Bahagian 5: Primary Level
- Formula Retargeting Promise
- Skrip Retargeting Promise
- Kreatif Retargeting Promise
- Setup Iklan Retargeting Promise
02:15 PM - 05:00 PM Bahagian 6: Optimization
- Analisa Iklan Retargeting Whatsapp
- Optimise Iklan Retargeting Whatsapp
- Analisa Iklan Retargeting Website
- Optimize Iklan Retargeting Website
- Sesi Recap

Tak Cukup Kelas 3 Hari, Kami Tambah Lagi Bonus 5x Online 'Advanced Class' Sepanjang Bulan Mac 2022 (Nilai: RM1250+)

Khas untuk pakej Diamond & Platinum sahaja.

Dalam ‘advance class' ini, kita akan kupas lebih mendalam lagi topik-topik penting untuk memastikan iklan retargeting anda memberi pulangan yang tertinggi.

Setiap topik, kita akan peruntukan selama 2-3 jam supaya anda betul-betul faham framework yang kami gunakan selama ini.

Berikut adalah topik-topik panas yang kami masukkan dalam ‘Advanced Class'. Klik nama topik di bawah untuk butiran lebih lanjut.

 

Anda juga berpeluang dapat Set merchandise eksklusif Team fames yang bernilai RM199 secara PERCUMA

Berikut kami kongsikan testimoni daripada mereka yang telah beli & Amalkan ilmu daripada Video panduan Retargeting Mastery Yang lepas:

Apa yang anda akan dapat jika hadir ke workshop face-to-face Ultimate Retargeting Mastery?

Ikutkan ini sahaja yang kami tawarkan.

Tapi selepas mengambil kira maklum balas semua pihak yang risau selepas kelas takut terlupa & kami sendiri ingin beri lebih nilai.

Maka, kami buat keputusan untuk tambah lagi bonus untuk batch kali ini

Berikut 4 Bonus Tambahan last minit yang kami berikan Untuk batch kali ini (Nilai: RM1497)

Extra Bonus 1# – Percuma Rakaman Penuh Workshop 3 Hari (Semua Pakej)

  • Kami faham ramai yang risau banyak ilmu terlupa bila habis kelas fizikal
  • Oleh itu, kami telah berbincang dengan tim media untuk merakam kelas selama 3 hari penuh
  • Jadi, bila-bila masa anda ingin buat ulangkaji, boleh tonton semula
  • Akses secara PERCUMA untuk semua peserta

Extra Bonus 2# – Percuma Akses Panduan Video Retargeting Mastery (Semua Pakej)

  • Dapatkan mana-mana pakej Workshop, kami berikan akses penuh Panduan Video Retargeting Mastery (Nilai: RM247) secara PERCUMA!
  • Ada lebih 49+ Video, 20+ Skrip Copywriting, dll
  • Rakaman 4x LIVE bersama Tuan Faris Osman & Tuan Hazwan Syahmi
  • Anda boleh lihat pakej GOLD di laman ini: fames.my/rm
  • Akses panduan video akan diberikan bermula 19 Februari 2022

Extra Bonus #3 – Lesen Langganan Wabot.My bernilai RM500/tahun (Pakej Diamond & Platinum)

  • Wabot adalah sistem penghantaran mesej & notifikasi melalui Whatsapp secara automatik
  • Jika selama ini anda guna emel & SMS untuk hantar sebarang pemberitahuan, kini anda boleh menggunakan Wabot 
  • Wabot mampu untuk hantar mesej notifikasi tempahan, follow up, dll
  • Anda boleh dapatkan info penuh Wabot di laman ini: Wabot.my
  • Akses Wabot akan diberikan bermula 19 Februari 2022

Extra Bonus #4 – Online LIVE Session: Setup Automation Wabot (Pakej Diamond & Platinum Sahaja)

  • Selain daripada sistem Wabot, anda juga akan dapat sesi LIVE bersama Tuan Firdaus Azizi selama 2-3 jam secara PERCUMA!
  • Dalam LIVE nanti, Tuan Firdaus akan kongsikan cara nak buat automasi menggunakan WAform x Wabot
  • Anda akan ketahui cara nak buat tetapan notifikasi tempahan, follow up & blast menggunakan Wabot tanpa had
  • Tarikh sesi LIVE akan diberitahu kemudian. (Est. 25 Mac 2022)

Terma Penafian

Dengan mendaftar mana-mana pakej di laman ini, ia bermakna anda bersetuju dengan semua terma dan syarat yang ditetapkan seperti berikut:
 
1. TIADA jaminan jualan anda akan meletup secara drastik selepas hadir ke kelas.
 
2. Sebarang risiko (daripada segi wang, kos pelaburan, masa & tenaga) demi hadir ke kelas ini adalah di bawah tanggungan anda sendiri.
 
3. Data bisnes anda adalah privasi kami. Ianya tidak akan didedahkan secara khusus melainkan dengan keizinan anda.
 
4. Kami berhak jadikan kisah anda sebagai kajian kes dan kisah inspirasi untuk tujuan pemasaran tanpa menyebut nama dan jenama produk anda.
 
5. Tuntutan 100% pulangan wang boleh dibuat dalam masa 30 hari setelah pembelian disahkan (Rujuk: Refund Policy)

100% Jaminan Pulangan Wang diberikan!

30 days money back guarantee

“Risau dah hadir ke kelas tapi tak sesuai dengan bisnes anda? Dah cuba buat tapi tiada hasil?”

Jangan risau, risiko kami tanggung! 

Jika anda dah hadir ke kelas, dah buat apa yang diajar tapi tak nampak langsung result positif untuk iklan retargeting anda. 

Beritahu kami dalam 30 hari selepas kelas fizikal terakhir dan kami akan pulangkan duit anda 100% tanpa banyak soal.

PAKEJ
GOLD

RM 1,497 Harga normal: RM1,677
  • Kelas Fizikal 3 Hari
  • Rakaman Kelas Fizikal
  • Panduan Video Retargeting Mastery
  • Makanan (Lunch + Refreshment)
  • Buku Kerja
  • Set Merchandise: Lanyard, Woven Bag, Kalendar Meja, Face Mask, Buku Nota & Baju Team Fames

PAKEJ
DIAMOND

RM 2,997 Harga normal: RM3,924
  • Semua Item Pakej Gold
  • 5x Online Advanced Class (Sesi LIVE Zoom)
  • Rakaman 5x Online Advanced Class
  • Percuma Akses Sistem Wabot (3 bulan)
  • Group Telegram Support (30 hari)

PAKEJ
PLATINUM

RM 5,997 Harga normal: RM13,915
  • Semua Item Pakej Gold & Diamond
  • Personal Whatsapp Group (90 hari)
  • Percuma Akses Sistem Wabot (6 bulan)
  • 3x Personal Coaching (Kredit Hour 6 Jam)
RECOMMENDED

Maaf! Pendafataran Workshop Face-To-Face Ultimate Retargeting Mastery 2022 (Batch 2) telah DITUTUP!

dah sedia Nak Hadir ke Workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery?

Pilih pakej & tempah seat anda sebelum slot penuh. Tawaran Early-Bird Batch Kedua tamat pada 12:00 malam, 7 Februari 2022 (Isnin)

**Terhad untuk 20 orang sahaja