Logo Team Fames

Hanya 3-5% orang yang lihat iklan anda PERTAMA KALI akan membeli, lagi 97% lupa & perlukan retargeting. Tak tahu cara? Laman ini untuk anda!

Limited Time Offer:  4 Hari Sahaja

Early-Bird Kini Dibuka: Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery 2021 (Strategi - Skrip - ilmu Teknikal)

**Tawaran ‘Early-Bird’ dibuka 4 HARI sahaja. Bermula 10:00 pagi, 29 Nov 2021 (ISNIN) sehingga 11.59 malam, 2 Dis 2021 (KHAMIS). Kemudian, offer ini akan ditutup.
 
Video rakaman akan mula diberikan pada 10 Disember 2021.

Fast Action Bonus #1 - 3 Pembeli terpantas dapat Percuma Personal Coaching & Klinik: Private Review Session (Nilai: RM3,800)

Fast Action Bonus #2 - 10 pembeli pertama dapat Langganan Software Pro WA Web Plus secara percuma (Nilai: RM175/tahun)

Fast Action Bonus #3 - 50 pembeli terawal dapat Percuma Langganan Software Auto-PM Mleads.pro & Kliksini Pro (Nilai: RM430)

Interface Terbaru
Tutorial Lengkap Untuk Fungsi Broadcast
Paparan dashboard
Paparan set autokomen
Paparan set autopm
Blast SMS & Whatsapp dari Mleads.pro

Fast Action bonus #4 - Semua pembeli early bird sahaja dapat join 4x Sesi LIVE Retargeting Mastery bersama Team FAMES (Nilai: RM997)

Kenapa Kami lancarkan panduan video lengkap retargeting mastery?

Sebelum itu, bagi mereka yang baru kenal Team FAMES. Izinkan kami perkenalkan serba sedikit ya ☺️

Kemudian, kami akan kongsikan cerita bagaimana tercetusnya panduan ‘Retargeting Mastery’?

Jika ditanya tentang pengalaman, sebenarnya ramai cikgu, sifu, mentor, mahaguru di luar sana yang dah ajar ilmu teknikal Facebook Ads.

Namun, apa bezanya kami dengan mereka?

Bezanya, kami adalah pengamal (orang yang setiap hari buka ads manager pantau iklan dan tengok mana perlu tambah baik)

Kami bukan sekadar tenaga pengajar (a.k.a Trainer)

Setakat ini, agensi yang mengurus dana iklan dalam skala RM5-10 juta setahun untuk syarikat SME di Malaysia sejak tahun 2016.

Ada klien yang pada mulanya hanya berani belanja setakat RM100 sehari. 

Sekarang, sudah berani belanja kos iklan RM5,000 – RM20,000 sehari dengan pulangan yang berbaloi di mata mereka.

Buktinya, ini adalah kos iklan yang kami uruskan dari Januari – November 2021.

Ini adalah sebahagian laporan jualan/sumbangan dari klien yang pernah kami uruskan.  

Niche Fesyen Tudung (Mac - Nov’20): Belanja RM129,243... Jualan RM1.3 Juta [ROAS: 10]

Niche Fesyen Seluar (Jan - Okt’20): Belanja RM104000... Jualan RM1.35 Juta [ROAS: 13]

Niche Fesyen Pakaian Solat (Jan - Ogos’20): Belanja RM95 ribu...Jualan RM867,401 [ROAS: 9]

Terbaru Niche NGO (Jan - Julai 2021): Belanja iklan FB Ads RM3.5 juta...Hasil RM11.1 Juta!

Terbaru Buku Islamik (Julai’20 - Julai’21): Belanja iklan FB Ads RM405 ribu...Hasil RM1.8 Juta!

Apa Cabaran bila urus iklan yang bajet tinggi?

Antara cabarannya: KONSISTENSI

Kalau tengah perform, memang best la pam iklan RM5000 sehari, dapat jualan RM30000 sehari. Klien tengok laporan pun senyum. 😎😁

Tapi kalau Facebook tengah menggila, boleh menggigil nak menjawab dekat klien. Prestasi iklan kejap naik, kejap turun.

Jadi, nak kekal iklan KONSISTEN beri pulangan yang bagus memang mencabar.

Syukur, setelah 6 tahun berkecimpung dalam dunia sebenar iklan berbayar...

Bila kami dah jelas dengan apa yang perlu dibuat.

Daripada segi strategi, persediaan & pelan tindakannya. Ia buatkan kami lebih yakin untuk labur duit iklan RM5000 ke RM20000 sehari.

Dan kami dapat rumuskan 1 kesimpulan.

Untuk pastikan keberkesanan iklan kekal lebih lama, kita sebenarnya perlukan kempen Retargeting yang berstrategi.

Jadi, bila kita belanja besar dan dapat pulangan sikit.

Kita dah tak risau sangat, sebab kita ada iklan retargeting untuk cover.

Dengan adanya kempen Retargeting ini, barulah anda berani untuk scale up (naikkan bajet tinggi) untuk dapat pulangan yang berbaloi.

Atas sebab itulah, Team FAMES merasa ia adalah satu tanggungjawab untuk bantu anda hasilkan iklan retargeting yang menguntungkan.

Maka, terhasil lah panduan Retargeting Mastery

 

Siapa yang sesuai dapatkan Panduan Video Retargeting Mastery?

Mereka yang kerap buat iklan Facebook Ads, closing di whatsaap/website dan sedang alami masalah di bawah:

Apa jenis bisnes yang sesuai buat iklan retargeting?

Ini bisnes yang WAJIB buat iklan retargeting untuk tingkatkan jualan dan keuntungan:

Siapa yang TAK SESUAI dapatkan Panduan retargeting mastery?

Siapa Trainer Yang Akan Berkongsi Dalam Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery ni?

Anda cukup bertuah kerana ilmu ini dikongsikan oleh 2 trainer Team FAMES yang berpengalaman lebih 5-9 tahun dalam pengiklanan berbayar di online.

Hazwan Syahmi

Ketua Marketing Strategy

Berpengalaman menguruskaan Facebook Ads sejak 2014.

Kemahiran: Analisis data iklan, advance targeting, split testing, sales funnel, kira-kira kos & optimization.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, Facebook Asia & Facebook HQ.

Pengiktirafan: Facebook Certified Buying Professional

Niche: NGO, Fesyen, Produk Bayi, Servis, Kecantikan

Faris Osman

Ketua Training & Consultancy

Berpengalaman 6 tahun menulis iklan di online.

Kemahiran: Analisis data iklan, urus bajet iklan, market research, copywriting & penulisan konten.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, PUIM, SME Corp, Enterwip 2016 & 2017 bawah Kementerian Wilayah Persekutuan.

Niche: Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital

Bagaimana Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery Boleh Bantu Selesaikan Masalah Iklan Anda?

Retargeting Mastery ini terbahagi kepada 3 bahagian. 

Setiap bahagian ada video yang anda boleh tonton, e-workbook dan template (copy – adjust – paste) untuk mudahkan anda mula amalkan.

Bahagian 1: Foundation Level Trainer
📹 Video: Konsep Retargeting Mastery Faris
📹 Video: Case Study Dari RM6000 kepada RM200,000 dalam 3 Bulan Faris
📹 Video: Formula Retargeting (Recall) Faris
📝 Template: 3x Copywriting Retargeting Recall Faris
📹 Video: Kreatif Retargeting Recall Faris
📹 Video: Cara Buat Iklan Retargeting Recall (Teknikal) Hazwan

Dalam modul ini, anda akan dapat 5 video, e-workbook, template, dll.

Kami akan kongsikan tentang asas dan konsep sebenar retargeting.

Bagaimana nak hasilkan bahan iklan retargeting yang berkesan, case study  tingkatkan jualan klien 34x ganda dengan retargeting dan ilmu teknikal untuk anda buat iklan retargeting.

Foundation level ini akan mudahkan anda untuk mulakan terus kempen retargeting (recall).

Sesuai untuk mereka yang menjalankan iklan ke whatsapp atau website.

Bahagian 2: Primary Level Trainer
📹 Video: Formula Retargeting Booster (Urgency) Faris
📝 Template: 3x Copywriting Retargeting Urgency Faris
📹 Video: Kreatif Retargeting Urgency Faris
📹 Video: Formula Retargeting Booster (Recounter) Faris
📝 Template: 3x Copywriting Retargeting Recounter Faris
📹 Video: Kreatif Retargeting Recounter Faris
📹 Video: Formula Retargeting Booster (Promise) Faris
📝 Template: 4x Copywriting Retargeting Promise Faris
📹 Video: Kreatif Retargeting Promise Faris
📹 Video: Strategi Kempen Iklan (1 - 1 - 3) Hazwan
📹 Video: Cara Buat Iklan Retargeting Urgency (Teknikal) Hazwan
📹 Video: Cara Buat Iklan Retargeting Promise (Teknikal) Hazwan
📹 Video: Cara Buat Iklan Retargeting Recounter (Teknikal) Hazwan

Dalam modul ini, anda akan dapat 10 video, e-workbook, template, dll.

Di mana kami kongsikan lebih lanjut tentang tiga formula retargeting yang menjawab bantahan prospek.

Ada keadaan, orang tak jadi membeli sebab belum percaya, tak rasa berbaloi dengan harga, dll. Jadi bagaimana nak hasilkan bahan iklan yang sesuai dengan mereka.

Primary level ini akan mengupas lebih lanjut cara untuk hasilkan iklan retargeting yang convert, menjawab bantahan dan buatkan prospek tidak sabar nak membeli produk anda.

Bahagian 3: Advance Level Trainer
📹 Video: Konsep Retargeting Website (Apa Perlu Ada) Hazwan
📹 Video: Newbie Setup (Business Manager) Hazwan
📹 Video: Cara Setup Pixel Dalam Website Hazwan
📹 Video: Cara Beli dan Verify Domain Hazwan
📹 Video: Cara Buat Custom Audience Website Hazwan
📹 Video: Cara Buat Iklan Retargeting Website (Teknikal) Hazwan
📹 Video: Cara Analisa Data Iklan Retargeting di Whatsapp Hazwan
📹 Video: Cara Analisa Data Iklan Retargeting di Website Hazwan
📹 Video: Cara Tambah Baik Iklan Retargeting (Optimization) Faris & Hazwan

Dalam modul ini pula, anda akan dapat 9 video.

Dalam modul ini, kami kongsikan pelan tindakan untuk buat iklan retargeting di website. Apa yang perlu dipasang, pixel, custom audience, dll. Tanpa ilmu ini, anda tak boleh buat iklan retargeting website.

Selain itu, di akhir modul. Kami kongsikan cara analisa iklan retargeting dan bagaimana nak tambah baik iklan retargeting yang tidak berkesan.

Advance level ini akan bantu anda tingkatkan convertion rate di website. Serta tip & trik yang boleh dibuat untuk optimize iklan retargeting.

Apa yang anda akan dapat selepas beli panduan retargeting mastery?

Bukan itu saja, anda juga berpeluang dapat akses rakaman LIVE Bootcamp Unboxing Mastery sepanjang Early-bird ini...

Sebelum ini, kami ada buat bootcamp secara LIVE berharga RM897. Semuanya ada 13 modul.

Klik sini untuk tahu lebih tentang bootcamp

Ringkasnya, ia adalah kelas online praktikal yang kami anjurkan selama 15 – 30 hari berdasarkan pengalaman kami urus duit iklan lebih RM9 juta setahun untuk 60+ industri bisnes di Malaysia sejak 2016. 

Antara topik besar yang kami kongsikan:

✅ Unboxing Funnel (Strategi Content Marketing)
✅ Copywriting (Direct-Response, Lead & Retargeting)
✅ Teknikal Facebook Ads (Audience targeting, dll)
✅ Closing di website dan Whatsapp (Skrip, surat jualan, dll)

Lengkap, sistematik & Intensif…

Bagi memastikan ia MUDAH &  CEPAT DIBUAT, kami juga berikan execution plan (pelan tindakan untuk amalkan ilmu strategi), template, checklist, Q&A & rakaman yang boleh ditonton berulang kali.

Pendaftaran bootcamp ini telah DITUTUP! (dan tak pasti bila akan dibuka)

Cuma khas untuk mereka yang dapatkan Pakej Diamond untuk Panduan Retargeting Mastery, anda berpeluang dapat akses rakaman Bootcamp dengan diskaun sebanyak RM600 (One Time Offer)!

Berapa yuran pelaburan ilmu untuk dapatkan panduan lengkap retargeting mastery?

Kami ada 3 pilihan pakej buat anda. Anda boleh pilih ikut kesesuaian dan kemampuan.

Pakej Utama GOLD DIAMOND PLATINUM
Min. 10x Skrip Retargeting, E-Workbook, dll (Setiap Modul)
Case Study Retargeting: "Dari RM6000 ke RM200000 sebulan"
Bahagian 1: Foundation Level
Bahagian 2: Primary Level
Bahagian 3: Advance Level
24x Video Formula Full Stack Retargeting
Rakaman LIVE Sesi Review
Facebook Group Support
Pakej Tambahan:
Rakaman LIVE: 9 Modul Utama Bootcamp (Minggu 1, 2 & 3)
>> Klik untuk lihat modul <<
Rakaman LIVE: 4 Modul Tambahan Bootcamp (Minggu 4)
>> Klik untuk lihat modul <<
Bootcamp E-Workbook, Template, Checklist, dll (Setiap Modul)
Klinik Private Review Session 1 jam
WA Web Plus 1 tahun untuk 1 nombor
Early Bird Promo!

**Tawaran sah sehingga 11.59 malam, 2 Disember 2021. Semua pakej akan naik harga pada 3 Disember 2021)
Harga Asal:
RM297​
PROMO: RM197
[Jimat Early Bird: RM100]
Harga Asal:
RM597​
PROMO: RM397
[Jimat Early Bird: RM200]
Harga Asal:
RM1447​
PROMO: RM797
[Jimat Early Bird: RM650]

6 Langkah Untuk Pre-Order Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery

 
1. Pilih pakej & kuantiti
2. Isi butiran penuh pembeli
3. Buat pembayaran
4. Terima emel pengesahan
5. Join Facebook Group Support
6. Terima video rakaman di emel pada 10 Dis 

Terma Penafian

Dengan mendaftar mana-mana pakej di laman ini, ia bermakna anda bersetuju dengan semua terma dan syarat yang ditetapkan seperti berikut:
 
1. TIADA jaminan jualan anda akan meletup secara drastik selepas habis tonton video.
 
2. Sebarang risiko (daripada segi wang, kos pelaburan, masa & tenaga) demi panduan video ini adalah di bawah tanggungan anda sendiri.
 
3. Data bisnes anda adalah privasi kami. Ianya tidak akan didedahkan secara khusus melainkan dengan keizinan anda.
 
4. Kami berhak jadikan kisah anda sebagai kajian kes dan kisah inspirasi untuk tujuan pemasaran tanpa menyebut nama dan jenama produk anda.
 
5. Tuntutan 100% pulangan wang boleh dibuat dalam masa 30 hari setelah pembelian disahkan (Rujuk: Refund Policy)

30 Hari Jaminan pulangan Wang

30 days money back guarantee

Jika anda dah tonton semua video kami tapi tak nampak langsung result positif untuk iklan retargeting anda, beritahu kami dalam 30 hari dan kami akan pulangkan duit anda 100% tanpa banyak soal.

Teruja Nak Dapatkan Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery?

Anda boleh tempah pakej dan isi butiran di bawah.

Bronze Silver Gold
Minggu Pertama
Modul 01: Unboxing Funnel Mastery
Modul 02: Intensive Product Research
Minggu Kedua
Modul 03: The Angle & Unfair Advantage Offer
Modul 04: Copywriting & Prinsip Iklan 5-7 Angka
Modul 05: Unique Creative
Minggu Ketiga
Modul 06: Gameplan FB Ads (Teori)
Modul 07: Hand-On FB Ads (Praktikal)
Modul 08: The Metrix
Modul 09: Rule of Optimisation
Bronze Silver Gold
Minggu Keempat
Modul 10: Scaling Method
Modul 11: Bonus - Advanced Audience Targeting
Modul 12: Bonus - Closing & Conversion Hacking
Modul 13: Bonus - Master Checklist