Seminar Advance LUA NLP - Features

Seminar Yang Membuatkan Saya Tersedar Dari Tidur Yang Lena…

Sejak 2011, macam-macam seminar, training, bengkel dan personal coaching saya join untuk lengkapkan diri dengan ilmu-ilmu pemasaran secara online.

Bermula dengan belajar Facebook Ads, kemudian saya belajar ilmu Blogging aka WordPress & SEO, lepas tu belajar Email Marketing dan terbaru ilmu Google Adwords.

Sebab saya nih suka sangat join seminar& bengkel sana sini, selalu saya¬†dilemparkan dengan pertanyaan sinis seperti…

“Kau nih dah macam ‘Kaki Seminar' la bro!”

“Eh, turun KL untuk course¬†apa lak bro?”

“Minggu nih kau join bengkel apa lak bro?

Join Seminar Pemasaran Online Sana Sini
Tak Habis-Habis Join Seminar…

Saya terima jelah sebab saya nih gila kan ilmu-ilmu pemasaran online.

Yelah… Nak pastikan bisnes online saya sentiasa up to date dengan perkembangan terkini, kenalah belajar macam-macam ilmu. Setuju? (more…)

Read More

Shopping cart

0

No products in the cart.