Logo Team Fames

Untuk peniaga online yang nak tingkatkan lead, jualan & pelanggan dengan bajet yang rendah menggunakan Facebook Ads

Workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery 2022 Bersama Tim Tuan Firdaus Azizi Kini Dilancarkan!

Tawaran Early-Bird akan ditutup jam 12:00 malam ini. Daftar sekarang untuk penjimatan diskaun sebanyak RM500.

Maaf, pendaftaran terpaksa ditutup sebab dah penuh.

Sila isi borang di bawah untuk kami maklumkan tentang sesi kedua Workshop Retargeting Mastery Ultimate ini.

**Tawaran Launching dibuka bermula 3.00 petang, 10 Disember 2021. Berikut adalah 3 bonus limited edition yang kami berikan kepada pembeli terawal & semua yang dapatkan Retargeting Mastery sepanjang pelancaran ini.

19-21 Februari 2022

10.00 AM - 5.00 PM

Workshop Face-to-Face

**Terhad kepada 20 orang bertuah sahaja:
Dapatkan strategi & ilmu iklan retargeting untuk tingkatkan jualan anda!!

Fast Action Bonus #1- 3 Pembeli terpantas dapat Percuma Personal Coaching & Klinik: Private Review Session (Nilai: RM3,800)

Bonus Istimewa Launching #1

100 pembeli terawal dapatkan Pakej Diamond & Platinum dapat langganan Percuma WA Web Plus (Nilai: RM350/tahun)

*Hanya offer bonus launching #1 WA Web Plus ini akan berakhir pada jam 11.59 malam, 31 Disember 2021.

Bonus Istimewa #1

Case Study Bagaimana Kami Naikkan Jualan Klien Daripada RM6,000 Kepada RM204,000 Sebulan Dalam Masa 3 Bulan (Nilai: RM297)

Bonus Istimewa #2

Dapat Rakaman 4x Sesi LIVE Retargeting Mastery Bersama Team FAMES Secara Percuma – Nilai: RM997

Berikut merupakan jadual sesi LIVE akan datang:

Ini antara rakaman LIVE yang anda akan dapat:
Sesi Trainer
LIVE: Review Skrip & QnA Faris
LIVE: Teknikal FB Ads Hazwan
LIVE: Creative Faris
LIVE: Optimization Faris & Hazwan
Sesi Trainer Tarikh
LIVE: Review Skrip & QnA Faris 14/12/2021
LIVE: Teknikal FB Ads Hazwan 16/12/2021
LIVE: Creative Faris 21/12/2021
LIVE: Optimization Faris & Hazwan 23/12/2021

3 Masalah Iklan Yang Ramai Owner Bisnes Hadapi:

Hazwan Syahmi

Ketua Marketing Strategy

Berpengalaman menguruskaan Facebook Ads sejak 2014.

Kemahiran: Analisis data iklan, advance targeting, split testing, sales funnel, kira-kira kos & optimization.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, Facebook Asia & Facebook HQ.

Pengiktirafan: Facebook Certified Buying Professional

Niche: NGO, Fesyen, Produk Bayi, Servis, Kecantikan

Faris Osman

Ketua Training & Consultancy

Berpengalaman 6 tahun menulis iklan di online.

Kemahiran: Analisis data iklan, urus bajet iklan, market research, copywriting & penulisan konten.

Pernah dijemput/hadir ke program MDEC, PUIM, SME Corp, Enterwip 2016 & 2017 bawah Kementerian Wilayah Persekutuan.

Niche: Kesihatan, Fesyen, Kecantikan, Servis, Produk Digital

Kenapa Kami Lancarkan Retargeting Mastery Versi "Kelas Teknikal"?

Setelah sekian lama mengadakan kelas hanya melalui sesi online, akhirnya kami membuat keputusan untuk membuka peluang kelas teknikal secara “face-to-face” untuk anda!

Namun, kami mohon maaf kerana kami hanya buka terhad kepada 20 orang peserta bertuah saja, atas faktor kapasiti & SOP yang perlu dijaga.

“Team Fames” adalah tim di bawah Tuan Firdaus Azizi

Di Team Fames, kami bukan sekadar tenaga pengajar (a.k.a Trainer) yang akan bantu anda sepanjang sesi workshop ini nanti.

Kami juga adalah salah satu agensi pemasaran yang mengurus dana iklan dalam skala RM5-10 juta setahun untuk syarikat SME di Malaysia sejak tahun 2016.

Ada klien yang pada mulanya hanya berani belanja setakat RM100 sehari. 

Sekarang, sudah berani belanja kos iklan RM5,000 – RM20,000 sehari dengan pulangan yang berbaloi di mata mereka.

Buktinya, ini adalah kos iklan yang kami uruskan dari Januari – November 2021.

Ini adalah sebahagian laporan jualan/sumbangan dari klien yang pernah kami uruskan.  

Niche Fesyen Tudung (Mac - Nov’20): Belanja RM129,243... Jualan RM1.3 Juta [ROAS: 10]

Niche Fesyen Seluar (Jan - Okt’20): Belanja RM104000... Jualan RM1.35 Juta [ROAS: 13]

Niche Fesyen Pakaian Solat (Jan - Ogos’20): Belanja RM95 ribu...Jualan RM867,401 [ROAS: 9]

Terbaru Niche NGO (Jan - Julai 2021): Belanja iklan FB Ads RM3.5 juta...Hasil RM11.1 Juta!

Terbaru Buku Islamik (Julai’20 - Julai’21): Belanja iklan FB Ads RM405 ribu...Hasil RM1.8 Juta!

Apa Cabaran bila urus iklan yang bajet tinggi?

Antara cabarannya: KONSISTENSI

Kalau tengah perform, memang best la pam iklan RM5000 sehari, dapat jualan RM30000 sehari. Klien tengok laporan pun senyum. 😎😁

Tapi kalau Facebook tengah menggila, boleh menggigil nak menjawab dekat klien. Prestasi iklan kejap naik, kejap turun.

Jadi, nak kekal iklan KONSISTEN beri pulangan yang bagus memang mencabar.

Syukur, setelah 6 tahun berkecimpung dalam dunia sebenar iklan berbayar...

Bila kami dah jelas dengan apa yang perlu dibuat.

Daripada segi strategi, persediaan & pelan tindakannya. Ia buatkan kami lebih yakin untuk labur duit iklan RM5000 ke RM20000 sehari.

Dan kami dapat rumuskan 1 kesimpulan.

Untuk pastikan keberkesanan iklan kekal lebih lama, kita sebenarnya perlukan kempen Retargeting yang berstrategi.

Jadi, bila kita belanja besar dan dapat pulangan sikit.

Kita dah tak risau sangat, sebab kita ada iklan retargeting untuk cover.

Dengan adanya kempen Retargeting ini, barulah anda berani untuk scale up (naikkan bajet tinggi) untuk dapat pulangan yang berbaloi.

Atas sebab itulah, Team FAMES merasa ia adalah satu tanggungjawab untuk bantu anda hasilkan iklan retargeting yang menguntungkan.

Maka, terhasil lah panduan & workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery

Siapa yang sesuai hadir ke Workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery?

Mereka yang kerap buat iklan Facebook Ads, closing di whatsaap/website dan sedang alami masalah di bawah:

Apa jenis bisnes yang sesuai buat iklan retargeting?

Ini bisnes yang WAJIB buat iklan retargeting untuk tingkatkan jualan dan keuntungan:

Siapa yang TAK SESUAI hadir ke Workshop Face-to-Face Ultimate retargeting mastery?

Siapa Trainer Yang Akan Berkongsi Dalam Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery ni?

Anda cukup bertuah kerana ilmu ini dikongsikan oleh 2 trainer Team FAMES yang berpengalaman lebih 5-9 tahun dalam pengiklanan berbayar di online.

4 Strategi Iklan Retargeting Bakal Dikongsikan Kepada Anda di Workshop face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery.

Berikut adalah detail modul yang anda akan sepanjang 3 hari:

Hari Pertama : Foundation Level & Teknikal

Iklan retargeting ni bukan boleh main “langgar”, perlu faham konsep asas & susun roadmap serta strategi iklan.

Selain itu, kita akan terus mula teknik pertama iaitu “Retargeting Recall” yang mana sesuai untuk anda yang menjalankan iklan ke whatsapp atau website.

Bonus: Pelan tindakan untuk buat iklan retargeting di website. Apa yang perlu dipasang, pixel, custom audience, dll. Tanpa ilmu ini, anda tak boleh buat iklan retargeting website.

Hari Pertama: 19 Februari 2022 (Sabtu)
Masa Modul
10:00 AM - 01:00 PM Bahagian 1: Foundation Level
- Class Roadmap
- Konsep & Strategi Retargeting Mastery
- Framework Copywriting Retargeting
- Skrip Retargeting Recall
- Kreatif Retargeting Recall
02:15 PM - 05:00 PM Bahagian 2: Teknikal
- Kreatif Retargeting Recall
- Setup Business Manager
- Cara Setup Pixel
- Cara Beli & Verify Domain
- Cara Buat Custom Audience Website
- Setup Iklan Retargeting Recall

Hari Kedua: Primary Level

Bukan semua orang bersedia nak membeli selepas jumpa iklan kita.

Jadikan iklan retargeting sebagai senjata untuk kejar mereka semula untuk jadi customer kita.

Primary level ini akan mengupas lebih lanjut 2 teknik Iklan; “Retargeting Urgency” & “Retargeting Recounter” untuk hasilkan iklan retargeting yang convert, menjawab bantahan dan buatkan prospek tidak sabar nak membeli produk anda.

Hari Kedua: 20 Februari 2022 (Ahad)
Masa Modul
10:00 AM - 01:00 PM Bahagian 3: Primary Level
- Formula Retargeting Urgency
- Skrip Retargeting Urgency
- Kreatif Retargeting Urgency
- Setup Iklan Retargeting Urgency
02:15 PM - 05:00 PM Bahagian 4: Primary Level
- Formula Retargeting Recounter
- Skrip Retargeting Recounter
- Kreatif Retargeting Recounter
- Setup Iklan Retargeting Recounter

Hari Ketiga: Primary Level & Optimization

Sambungan teknik ke-4 iaitu “Retargeting Promise”, rahsia bagaimana nak orang hasilkan iklan yang membuatkan warm audience percaya & terus buat pembelian.

Kemudian, kami akan kongsikan cara analisa iklan retargeting dan bagaimana nak tambah baik iklan retargeting yang tidak berkesan disamping meningkatkan convertion rate di website

Hari Ketiga: 21 Februari 2022 (Isnin)
Masa Modul
10:00 AM - 01:00 PM Bahagian 5: Primary Level
- Formula Retargeting Promise
- Skrip Retargeting Promise
- Kreatif Retargeting Promise
- Setup Iklan Retargeting Promise
02:15 PM - 05:00 PM Bahagian 6: Optimization
- Analisa Iklan Retargeting Whatsapp
- Optimise Iklan Retargeting Whatsapp
- Analisa Iklan Retargeting Website
- Optimize Iklan Retargeting Website
- Sesi Recap

Apa yang anda akan dapat jika hadir ke workshop face-to-face Ultimate Retargeting Mastery?

Tak Cukup Kelas 3 Hari, Kami Berikan Extra 5 Modul 'Advanced Class' Kepada Anda Sepanjang Bulan Mac 2022!

Dalam ‘advance class' ini, kita akan kupas lebih mendalam lagi topik-topik penting untuk memastikan iklan retargeting anda memberi pulangan yang tertinggi.

Setiap topik, kita akan peruntukan selama 3 jam supaya anda betul-betul faham framework yang kami gunakan selama ini.

Berikut adalah topik-topik panas yang kami masukkan dalam ‘Advance Class' batch pertama (Pakej Diamond & Platinum)

 

Topik Panas 1# – Offer Mastery (Nilai Sebenar: RM250)

Masa : 10:00 pagi
Tarikh : 3 Mac 2022, Khamis

“Never, ever, think about something else when you should be thinking about the power of incentives.”

— Charlie Munger, Orang Kanan Pelabur No. 1 Dunia Warren Buffett

Insentif/tawaran adalah elemen yang memandu tindakan manusia.

Semakin kita master dalam memberi tawaran, semakin cepat prospek buat tindakan untuk membeli.

Bukan itu sahaja, pakej tawaran yang kita susun juga memberi pengaruh sama ada orang nak beli 1 unit atau 5 unit. Beli RM100 atau RM397.

Insyaallah, siapa yang ambil ‘Advance Class' ini. Kami akan kongsikan cara susun pakej tawaran khas untuk Retargeting.

Topik Panas 2# – Image Ads for Retargeting (Nilai Sebenar: RM250)

Masa : 10:00 pagi
Tarikh : 4 Mac 2022, Jumaat

Kita biasa dengar; “Pictures speak louder than words”

Dan dalam kajian salah seorang ‘Marketing Industry Influencer', Krista Neher;  otak manusia mampu proses maklumat bergambar 60,000 kali lebih cepat berbanding teks sahaja.

Kami asalnya skeptikel dengan kajian ini.

Tapi bila run iklan dengan perbezaan jenis gambar. Memang kita dapati jenis gambar berbeza memberikan prestasi iklan yang berbeza.

Jadi, dalam ‘Advance Class' ini kami akan kongsikan variasi kreatif yang macamana yang anda perlu fokus untuk kempen retargeting recall, urgency & promise.

Topik Panas 3# – Video Ads for Retargeting (Nilai Sebenar: RM250)

Masa : 10:00 pagi
Tarikh : 10 Mac 2022, Khamis

Video sangat sesuai untuk iklan Retargeting Recounter (jawab bantahan)

Dengan susunan storyline dan skrip yang betul, video akan memudahkan orang faham dan menjawab segala bantahan mereka.

Dalam kelas advance ini, kami tidak ajar teknikal editing. Tapi kami kongsikan ilmu fundamental dalam menghasilkan video yang ‘impactful' untuk mempengaruhi pelanggan beli dengan anda.

Bila faham apa nak diberitahu dalam video, proses seterusnya anda boleh jer upah video editing untuk realisasikan.

Anda akan belajar SOP & template kami hasilkan lebih 300+ video iklan klien.

Topik Panas 4# – Sales Letter Retargeting Urgency (Nilai Sebenar: RM250)

Masa : 10:00 pagi
Tarikh : 11 Mac 2022, Jumaat

Berdasarkan rekod, Retargeting Urgency adalah formula retargeting paling tinggi hasilkan jualan & ROAS keseluruhan setiap bulan.

Cuma bila nak mula buat kempen iklan, ia ada cabarannya tersendiri.

Antaranya, anda perlu ada sales page khas untuk retargeting urgency setiap minggu. Kena letak timer, cipta pakej produk & beberapa ilmu teknikal website.

Sebahagian peserta yang beli panduan video sebelum ini ada masalah nak letak timer, dll di website wordpress dan onpay.

Jadi, khas untuk anda yang ambil ‘Advance Class'. Kita ada lebih masa untuk kami kongsikan ilmu ini.

Anda akan dapat framework asas copywriting untuk menjual di website dan cara masukkan elemen-elemen penting Retargeting Urgency.

Topik Panas 5# – Sales Letter Retargeting Promise (Nilai Sebenar: RM250)

Masa : 10:00 pagi
Tarikh : 18 Mac 2022, Jumaat

Kita simpan ‘the best topic for the last'

Dalam ‘advance class' yang ini, kami kongsikan cara hasilkan sales letter untuk formula terakhir Retargeting Promise.

Retargeting Promise ini akan retarget semua orang yang tak jadi beli pada bulan semasa & kita akan buat special offer khas untuk mereka.

Kalau kena gaya, 30% daripada orang yang tak jadi beli akan membeli bila sampai kempen Retargeting Promise ini.

Kalau ada 1000 orang tak jadi beli, 300 orang akan membeli dihujung bulan. Insyaallah.

Kunci kejayaan formula ini terletak pada Offer, Deadline & Sales Letter Retargeting Promise.

Berdasarkan pengalaman kami urus iklan klien, bila setiap bulan kita ada formula ini. Ia membuatkan kita lebih tenang nak scale bajet iklan pada awal dan tengah bulan. Sebab kita dah pasang ‘jerat' di hujung bulan.

Anda akan dapat ilmu strategi (dalam kelas 3 hari) dan template yang kami guna untuk klien (dalam advance class).

Anda juga berpeluang dapat merchandise ekslusif Team fames yang bernilai RM199!

Sebelum ini, kami ada buat bootcamp secara LIVE berharga RM897. Semuanya ada 13 modul.

Klik sini untuk tahu lebih tentang bootcamp

Ringkasnya, ia adalah kelas online praktikal yang kami anjurkan selama 15 – 30 hari berdasarkan pengalaman kami urus duit iklan lebih RM9 juta setahun untuk 60+ industri bisnes di Malaysia sejak 2016. 

Antara topik besar yang kami kongsikan:

✅ Unboxing Funnel (Strategi Content Marketing)
✅ Copywriting (Direct-Response, Lead & Retargeting)
✅ Teknikal Facebook Ads (Audience targeting, dll)
✅ Closing di website dan Whatsapp (Skrip, surat jualan, dll)

Lengkap, sistematik & Intensif…

Bagi memastikan ia MUDAH &  CEPAT DIBUAT, kami juga berikan execution plan (pelan tindakan untuk amalkan ilmu strategi), template, checklist, Q&A & rakaman yang boleh ditonton berulang kali.

Pendaftaran bootcamp ini telah DITUTUP! (dan tak pasti bila akan dibuka)

Cuma khas untuk mereka yang dapatkan Pakej Diamond untuk Panduan Retargeting Mastery, anda berpeluang dapat akses rakaman Bootcamp dengan diskaun sebanyak RM600 (One Time Offer)!

Berapa yuran pelaburan ilmu untuk dapatkan panduan lengkap retargeting mastery?

Kami ada 4 pilihan pakej buat anda. Anda boleh pilih ikut kesesuaian dan kemampuan.

Pakej Utama GOLD DIAMOND PLATINUM
Min. 10x Skrip Retargeting, E-Workbook, dll (Setiap Modul)
Case Study Retargeting: "Dari RM6,000 ke RM200,000 sebulan"
Bahagian 1: Foundation Level
Bahagian 2: Primary Level
Bahagian 3: Advance Level
24x Video Formula Full Stack Retargeting
Rakaman 4x LIVE Sesi Review (Min. 2 jam per sesi)
VVIP Facebook Group Support selama 90 hari
Pakej Tambahan:
Rakaman LIVE: 9 Modul Utama Bootcamp (Minggu 1, 2 & 3)
>> Klik untuk lihat modul <<
Rakaman LIVE: 4 Modul Tambahan Bootcamp (Minggu 4)
>> Klik untuk lihat modul <<
Bootcamp E-Workbook, Template, Checklist, dll (Setiap Modul)
Klinik Private Review Session 1 jam (1 peserta sahaja per sesi)
WA Web Plus untuk 1 nombor (100 orang terawal sahaja) 3 Bulan 6 Bulan
Promo Launching

**Tawaran pelancaran dibuka bermula 3 petang, 10 Disember 2021
Harga Asal:
RM397​
PROMO: RM247
[Jimat RM150]
Harga Asal:
RM597​
PROMO: RM397
[Jimat RM650]
Harga Asal:
RM1,447​
PROMO: RM897
[Jimat RM650]
Pakej Utama SILVER GOLD DIAMOND PLATINUM
Min. 10x Skrip Retargeting, E-Workbook, dll (Setiap Modul)
Case Study Retargeting: "Dari RM6,000 ke RM200,000 sebulan"
Bahagian 1: Foundation Level
Bahagian 2: Primary Level
Bahagian 3: Advance Level
24x Video Formula Full Stack Retargeting
Rakaman 4x LIVE Sesi Review (Min. 2 jam per sesi)
VVIP Facebook Group Support selama 90 hari
Pakej Tambahan:
Rakaman LIVE: 9 Modul Utama Bootcamp (Minggu 1, 2 & 3)
>> Klik untuk lihat modul <<
Rakaman LIVE: 4 Modul Tambahan Bootcamp (Minggu 4)
>> Klik untuk lihat modul <<
Bootcamp E-Workbook, Template, Checklist, dll (Setiap Modul)
Klinik Private Review Session 1 jam (1 peserta sahaja per sesi)
WA Web Plus untuk 1 nombor (100 orang terawal sahaja) 3 Bulan 6 Bulan
Promo Launching

**Tawaran pelancaran dibuka bermula 3 petang, 10 Disember 2021
Harga Asal:
RM197​
PROMO: RM127
[Jimat RM70]
Harga Asal:
RM397​
PROMO: RM247
[Jimat RM150]
Harga Asal:
RM597​
PROMO: RM397
[Jimat RM650]
Harga Asal:
RM1,447​
PROMO: RM897
[Jimat RM650]

Berikut kami kongsikan testimoni daripada mereka yang telah beli & cuba ilmu daripada Video panduan Retargeting Mastery Yang lepas:

6 Langkah Untuk dapatkan Panduan Video Lengkap Retargeting Mastery

 
1. Pilih pakej & kuantiti
2. Isi butiran penuh pembeli
3. Buat pembayaran
4. Terima emel pengesahan
5. Join Facebook Group Support
6. Terima video rakaman di emel pada 10 Dis 

Terma Penafian

Dengan mendaftar mana-mana pakej di laman ini, ia bermakna anda bersetuju dengan semua terma dan syarat yang ditetapkan seperti berikut:
 
1. TIADA jaminan jualan anda akan meletup secara drastik selepas hadir ke kelas.
 
2. Sebarang risiko (daripada segi wang, kos pelaburan, masa & tenaga) demi hadir ke kelas ini adalah di bawah tanggungan anda sendiri.
 
3. Data bisnes anda adalah privasi kami. Ianya tidak akan didedahkan secara khusus melainkan dengan keizinan anda.
 
4. Kami berhak jadikan kisah anda sebagai kajian kes dan kisah inspirasi untuk tujuan pemasaran tanpa menyebut nama dan jenama produk anda.
 
5. Tuntutan 100% pulangan wang boleh dibuat dalam masa 30 hari setelah pembelian disahkan (Rujuk: Refund Policy)

Moneyback Guarantee

30 days money back guarantee

“Risau dah hadir ke kelas tapi tak sesuai dengan bisnes anda? Dah cuba buat tapi tiada hasil?”

Jangan risau, risiko kami tanggung! 

Jika anda dah hadir ke kelas, dah buat apa yang diajar tapi tak nampak langsung result positif untuk iklan retargeting anda. 

Beritahu kami dalam 30 hari selepas kelas fizikal terakhir dan kami akan pulangkan duit anda 100% tanpa banyak soal.

PAKEJ GOLD

RM 1,397 Harga normal: RM1,677
  • Kelas Fizikal 3 Hari
  • Rakaman Kelas Fizikal
  • Makanan (Lunch + Refreshment)
  • Buku Kerja
  • Set Merchandise: Lanyard, Woven Bag, Kalendar Meja, Face Mask, Buku Nota & Baju Team Fames

PAKEJ
DIAMOND

RM 2,497 Harga normal: RM3,924
  • Semua Item Pakej Gold
  • 5x LIVE Advance Class
  • Rakaman LIVE 'Advance Class'
  • Percuma Akses Sistem Wabot (3 bulan)
  • Group Telegram Support (30 hari)

PAKEJ
PLATINUM

RM 5,497 Harga normal: RM13,915
  • Semua Item Pakej Gold & Diamond
  • Personal Whatsapp Group (90 hari)
  • Percuma Akses Sistem Wabot (6 bulan)
  • 3x Personal Coaching (Kredit Hour 6 Jam)
RECOMMENDED

Surprise Bonus Untuk Semua Peserta Batch 1 (Feb 2022)

Extra Bonus 1# – Percuma Rakaman Workshop 3 Hari (Nilai: RM497)

  • Kami faham ramai yang risau banyak ilmu terlupa bila habis kelas fizikal
  • Oleh itu, kami telah berbincang dengan tim media untuk merakam kelas selama 3 hari penuh
  • Jadi, bila-bila masa anda ingin buat ulangkaji, boleh tonton semula
  • Khas untuk peserta kita akan beri akses secara PERCUMA

Extra Bonus 2# – Percuma Panduan Video Retargeting Mastery (Nilai: RM247)

  • Dapatkan mana-mana pakej Workshop, kami berikan akses penuh Panduan Video Retargeting Mastery
  • Ada lebih 49+ Video, 20+ Skrip Copywriting, dll
  • Rakaman 4x LIVE bersama Tuan Faris Osman & Tuan Hazwan Syahmi
  • Anda boleh lihat pakej GOLD di laman ini: fames.my/rm
  • Akses panduan video akan diberikan bermula 19 Februari 2022

Extra Bonus 3# –  Percuma Sistem Wabot.My Untuk Pakej Diamond & Platinum (Nilai: Rm500/Tahun)

  • Wabot adalah sistem penghantaran mesej & notifikasi melalui Whatsapp secara automatik
  • Jika selama ini anda guna emel & SMS untuk hantar sebarang pemberitahuan
  • Kini anda boleh menggunakan Wabot untuk hantar notifikasi tempahan, follow up, dll
  • Anda boleh dapatkan info penuh Wabot di laman ini: Wabot.my
  • Akses Wabot akan diberikan bermula 19 Februari 2022

Extra Bonus 4# –  Extra LIVE Session: Setup Automation Whatsapp Wabot via WAForm (Nilai: RM497)

  • Selain daripada sistem Wabot, anda juga akan dapat sesi LIVE bersama Tuan Firdaus Azizi
  • Dalam LIVE nanti, anda akan belajar cara nak buat automasi menggunkan WAform
  • Cara buat auto follow up bersiri & broadcast tanpa kos tambahan

dah sedia Nak Hadir ke Workshop Face-to-Face Ultimate Retargeting Mastery?

Pilih pakej & tempah seat anda sebelum slot penuh. Tawaran Early-Bird tamat pada 12:00 malam, 2 Februari 2022

**Terhad untuk 20 orang sahaja

Maaf, pendaftaran terpaksa ditutup sebab dah penuh.

Sila isi borang di bawah untuk kami maklumkan tentang sesi kedua Workshop Retargeting Mastery Ultimate ini.

Bronze Silver Gold
Minggu Pertama
Modul 01: Unboxing Funnel Mastery
Modul 02: Intensive Product Research
Minggu Kedua
Modul 03: The Angle & Unfair Advantage Offer
Modul 04: Copywriting & Prinsip Iklan 5-7 Angka
Modul 05: Unique Creative
Minggu Ketiga
Modul 06: Gameplan FB Ads (Teori)
Modul 07: Hand-On FB Ads (Praktikal)
Modul 08: The Metrix
Modul 09: Rule of Optimisation
Bronze Silver Gold
Minggu Keempat
Modul 10: Scaling Method
Modul 11: Bonus - Advanced Audience Targeting
Modul 12: Bonus - Closing & Conversion Hacking
Modul 13: Bonus - Master Checklist