Blog Firdaus Azizi

‘Hadiah’ Hari Jadi Bernilai RM300 Dari FirdausAzizi.my

Alhamdulillah, hari ini merupakan hari lahir saya yang ke-29. Syukur kerana masih diberikan nikmat Iman dan Islam oleh Allah. Kalau nak disenaraikan satu per satu nikmat-Nya, confirm saya tak mampu.

Alhamdulillah.

Alhamdulillah.

Alhamdulillah.

Sebagai hadiah hari lahir untuk pembaca blog FirdausAzizi.my, saya nak buat ‘Give Away' yang simple giler, khas untuk anda. Simple sangat sampai semua orang confirm akan dapat hadiah!

“How Cool Is That?”

Teruskan membaca supaya anda tak melepaskan peluang memenangi hadiah bernilai RM300++!

Hadiah Untuk ‘Give Away' Blog FirdausAzizi.my

Give Away Terhebat 2014 Firdaus Azizi
Ini Bukan Gambar Saya Masa Baby… Saya Lagi Comel 😛

Hadiah yang saya tawarkan adalah lebih kepada Blogger yang menggunakan platform WordPress ataupun mereka yang berminat untuk berjinak-jinak dengan WordPress (website, eCommerce, etc.).

Tapi…

Kalau yang memang takde blog dan tak berminat untuk buat blog, anda still boleh join sebab ada juga hadiah yang bukan hanya untuk Blogger (iaitu Hadiah Tempat #1).

Hadiah Tempat #1

  • Online Personal Coaching selama 3 bulan (dengan saya). InsyaAllah saya boleh cover mana-mana topik di bawah. Anda ada 3 bulan untuk belajar mana-mana topik (ataupun kesemuanya!).
    • Basic Facebook Ads
    • Advance Facebook Ads
    • WordPress & SEO
    • Google Adwords
    • Basic Email Marketing
  • Untuk yang belum ada blog / website (atau menggunakan blogspot):
    • Anda boleh join ‘Shared Hosting' saya selama setahun bernilai RM80 dengan PERCUMA
    • Saya akan tolong setup blog / website anda dengan PERCUMA (basic setup = Theme + Plugins)
  • Boleh pilih mana-mana PREMIUM Genesis Theme dari StudioPress (bernilai USD 99.95) ataupun Woo Themes (bernilai USD 99)
  • PREMIUM Social Networks Auto Poster PRO Multi Account bernilai USD 49.95

Hadiah Tempat Ke-2 & Seterusnya

  • Boleh pilih mana-mana PREMIUM Genesis Theme dari StudioPress (bernilai USD 99.95) ataupun Woo Themes (bernilai USD 99)

Apa Yang Perlu Dibuat Untuk Dapat Hadiah

Saya faham yang majoriti pembaca blog ini mungkin tak memiliki blog, jadi saya bahagikan ‘Give Away' ini kepada dua bahagian; Blog Entri dan juga Facebook Post.

Blog Entri

Untuk yang memiliki blog, anda boleh menyertai ‘Give Away' ini dengan mudah. Anda hanya perlu:

  • Tulis 1 entri yang menceritakan atau menyenaraikan 3 post yang paling bermanfaat bagi anda dari Blog FirdausAzizi.my.
  • Panjang entri bebas, tapi sebolehnya janganlah pendek sangat.
  • Tajuk entri juga bebas.
  • Pastikan anda sertakan link ke tiga-tiga post tersebut.
  • Kalau nak letakkan link ke blog FirdausAzizi.my juga dialu-alukan (tak wajib).
  • Isi borang penyertaan di SINI <– PENTING!!!

Pemenang akan dipilih berdasarkan entri yang paling kreatif.

Facebook Post

Yang ini lagi mudah 🙂 Anda hanya perlu:

  • Share di Facebook anda 3 post yang paling bermanfaat dari Blog FirdausAzizi.my.
  • Setiap satu post perlulah di share dalam satu status yang berasingan.
  • Nak share lebih dari 3 post pun boleh (kira bonus!)
  • Share sekali post ini di Facebook anda (jadi keseluruhannya akan ada 4 status)
  • Tag saya sekali dalam setiap status (Facebook saya – Muhammad Firdaus Azizi)
  • Gunakan hash tag #FirdausAziziMy #GiveAwayFirdausAzizi
  • Isi borang penyertaan di SINI <– PENTING!!!

Pemenang akan dipilih berdasarkan status-status update yang paling kreatif.

Syarat-Syarat ‘Give Away' Blog FirdausAzizi.my

  1. Terbuka kepada semua orang (tak kira warga negara mana ataupun umur berapa)
  2. Hanya satu penyertaan untuk setiap bahagian (boleh submit 1 Blog Entri + 1 Facebook Post)
  3. Setiap peserta WAJIB mengisi borang penyertaan (untuk memudahkan kerja saya nanti)
  4. Keputusan pemenang tempat pertama adalah MUKTAMAD (tolong jangan marah-marah sebab semua orang akan dapat hadiah). Setiap bahagian akan ada pemenang tempat pertama.
  5. ‘Give Away' ini akan ditutup tepat jam 12 malam 31 Mei 2014

Disclaimer / Penafian

  1. Setiap theme yang diberikan sebagai hadiah adalah HAK MILIK SAH saya (bukan dicuri dari mana-mana)
  2. Untuk theme Genesis, anda hanya boleh pilih mana-mana theme dari StudioPress (Third Party tak dapat la…)
  3. Hadiah akan diberikan melalui emel dalam masa 7 ke 14 hari selepas Give Away ditutup (saya akan cuba emel secepat mungkin)

Nota Kaki:

  1. Saya tak pernah offer personal coaching walaupun ramai sangat yang bertanya. Ini boleh dikira pertama kali saya offer. Ilmu yang anda akan dapat paling kurang pun bernilai RM1,000.
  2. Saya mempunyai pengalaman selama 4 tahun dalam Internet Marketing dan dah bergelumang dengan Facebook Ads sejak tahun 2011. Sekarang pemasaran saya adalah 95% menggunakan SEO.
  3. Ilmu SEO yang akan saya kongsikan bukan untuk yang berminat nak menang kontes SEO. Kalau nak belajar SEO untuk menang kontes, sila cari ‘Sifu' lain,
  4. Kalau ada yang tak faham, sila tinggalkan soalan di ruangan komen supaya semua orang boleh baca.

Tolong Share!

Kalau dah baca tu, tolonglah share entri ini dengan kawan-kawan. Bukan selalu birthday boy yang offer hadiah kan?

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

No Content Available

33 comments

  1. Pemenang berdasarkan entri yang kreatif,

    CUKUP ADIL

  2. Menarik, tapi ada sedikit persoalan: Betul ke nak guna hashtag ni #GivaAwayFirdausAzizi? Memang tuan tulis givaaway atau tersilap taip?

    1. Terima Tuan sebab perasan typo di situ. Hehe… Dah dibetulkan 😀

  3. In Shaa Allah… ade kelapangan aku join… 🙂

  4. Peluang dapat personal coaching la bagus nie…. nanti saya go through blog nie yea…..

  5. Nampak menarik Giveaway ni… Kalau ada masa boleh join… 😉

    1. Gua doakan bro dilapangkan masa untuk join Give Away simple nih 🙂

      Jangan risau… Semua orang adalah pemenang. Hehe…

  6. muda lagi bro ni. semoga sukses buat semua peserta.

    1. Alhamdulillah masih muda remaja. Tapi tetap kena usahakan bekalan untuk ke akhirat yang kekal nan abadi 🙂

  7. ohh..ada giveway plak ehh..

    1. Give away simple2 jer Bro Titan. Gua sangat berbesar hati kalau ada blogger cam Bro Titan sudi join 😀 Hehe…

  8. ada contest.insyallah kalau ada kelapangan.semuga ia akan mendapat perhatian blogger lain. sy sharekan medan fb.

    1. Terima kasih Suri sebab sudi share kan 🙂

      Nak kata contest, takdelah sangat sebab semua orang confirm dapat hadiah. Lebih kepada nak bantu blogger yang nak theme Genesis dan juga kepada orang-orang yang baru nak berjinak dengan Blog 🙂

  9. Bagus jugak ni dapat personal coaching plus Genesis theme. Kawe belum guna lagi Genesis ni.. Kena cari idea dulu ehh..

  10. Insha Allah , semoga saya diberi kelapangan untuk join giveaway ini

  11. Menarik. Nak2 yg hadiah blog no 1 tu…mengidam ni..hehe

    insyaAllah cuba cari masa utk support GA ni..

  12. hadiah theme studiopress tu sangat-sangat menarik perhatian. 🙂

    memang betul menarik ni untuk di join

  13. Assalamu’alaikum.

    GA mudah dengan hadiah yang lumayan. Rugi tidak sertai

  14. oh ada giveaway sempena hari lahir yer…

    selamat hari lahir 🙂

    insyaAllah ada kesempatan saya cuba join…

  15. Salam ziarah…selamat hari lahir dari Sis…masih muda dan panjang perjalanannya. Hadiah coaching tu memang menarik sekali.. 🙂

    1. Terima Kasih Sis 🙂 Jemputlah join give away simple saya nih nanti yer

  16. syarat blog pakai platform wordpress dah ada…cuma perlu ada masa untuk godek entri-entri didalamnya…InsyaALLAH akak join nanti…apapun Happy Belated Birthday untuk Firdaus.

    1. Saya doakan Kak Ema dilapangkan masa untuk join Give Away mudah nih. Nanti boleh la tukar theme Blog Kak Ema 😉

  17. Menarik juga contest ni..
    Kene study lebih 🙂

    1. Contest nih memang menarik 🙂 Jemput lah join nanti.

  18. wah boleh cuba2 nanti..mana tau ada rezeki kan..boleh tambah knowledge..

  19. menarik juga GA ni..boleh cuba2 juga ni walau masih baru dalam industry wordpress ni..

  20. Menarik hadiahnya.. Masih sempat lagi ni nak join.. =)

    1. Sempat lagi nak join… Saya nantikan entri dari Cikpuan yer 🙂

  21. […] P.s. – Siapa yang berminat untuk dapatkan theme Genesis atau Personal Coaching dengan saya secara PERCUMA, jangan terlepas join kontes mudah saya (rujuk entri “Hadiah Bernilai RM300+ Dari FirdausAzizi.my“) […]

  22. Salam tuan

    saya nak join contest ni boleh?

    terima kasih

    1. Boleh jer nak join sekali contest nih Puan Salwa 😀

      Nak tolong promote kan sekali pun sangat di alu-alukan 🙂

  23. salam tuan, saya nak tanya macam mana dengan perkembangan cabaran ini ya? Sudah ada pemenang ataupun belum..

Comments are closed.

Shopping cart

0

No products in the cart.

Shares