Cara Tulis Ayat Iklan Untuk Hasilkan Jualan

Takda Idea Nak Tulis Ayat Iklan? Cuba Formula Express Ini (Hanya Perlu Jawab 3 Soalan Mudah)

Ramai owner bisnes bila nak buat ayat iklan,  mereka buntu.  Mereka tak tahu content apa nak tulis, content apa yang boleh “tarik” audience untuk baca post yang mereka buat. Bila tak tahu nak tulis apa, itu yang satu copywriting 2-3 hari baru boleh siap.  Kesudahannya, ramai owner bisnes buat content marketing ni, macam “biskut”. Kadang-kadang …

Takda Idea Nak Tulis Ayat Iklan? Cuba Formula Express Ini (Hanya Perlu Jawab 3 Soalan Mudah) Read More »

cara pastikan ayat iklan power dan berkesan

5 Perkara Anda Perlu Elak Kalau Nak Tulis Ayat Power

Sedar atau tidak. Menulis iklan adalah kunci untuk lariskan produk anda di dunia maya. Setiap perkataan yang kita pilih membawa pengaruhnya tersendiri. Ada masa, kita hanya tukar 2-3 perkataan. Jualan kita melonjak naik 2-3 kali ganda. Namun ada juga masa, kita tersilap percaturan. Iklan kita tiba-tiba rugi berhari-hari lamanya. Dimana silapnya? Apa punca semua ini …

5 Perkara Anda Perlu Elak Kalau Nak Tulis Ayat Power Read More »

Iklan Takde Respon? Anda Wajib Heret, Tampar dan Jentik Prospek Anda Sekarang!

Dah buat ads tapi takde respon? Anda wajib heret prospek anda sekarang! Pangggg! (Tampar prospek Anda) Jentik mereka! Sekarang juga! Eh? Kenapa pula? Ya la, anda dah keluar duit buat ads, tapi mereka tak beri respon, kalau ada pun sekadar like je. Artikel ini khas untuk anda yang sudah buat iklan, tapi tak ada respon yang bagus. …

Iklan Takde Respon? Anda Wajib Heret, Tampar dan Jentik Prospek Anda Sekarang! Read More »