Blog Firdaus Azizi

Cara Segmen Pelawat Website Untuk Strategi Retargerting Yang Lebih Berkesan

Anda ada blog atau website?

Di dalam blog tersebut mungkin anda berkongsi bermacam-macam produk atau servis kan?

Tahukah anda bahawa anda boleh segmenkan / kumpulkan setiap pembaca yang melayari blog anda mengikut apa yang telah dia lihat di dalam blog anda?

Apa Tujuan Segmen Ini?

Tujuannya ialah untuk memastikan iklan Retargeting yang anda buat ditujukan kepada pembaca blog yang lebih targeted.

Dalam video di bawah ini, Tuan Fairuz Razak akan menunjukkan cara untuk segmenkan pembaca blog bagi mendapatkan hasil Retargeting yang lebih berkesan.

Semoga bermanfaat!

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

Cara Analisa Data Jualan Dengan Cepat Guna Google Sheet & Looker Studio

Pejam celik pejam celik, nampaknya kita dah menghampiri penghujung 2022, cepat betul masa berlalu. Fuhh..banyak betul dugaan marketer/bisnes owner tahun ni. Mana yang run iklan mesti lagi terasa dengan cabaran performance iklan yang tak menentu. Cuba check balik sepanjang tahun 2022 ni… Ada tak kempen yang berjaya? Kempen yang tak berjaya? Kempen mana yang berbaloi

Read More »