Blog Firdaus Azizi

Cara Tanam ‘PIXEL CODE’ dalam Website Anda

Ada website tapi tak tau macam mana nak tanam “PIXEL CODE”?

Kalau macam tu, anda boleh tengok video tutorial ni.

Dalam video dibawah ni , saya tunjukkan langkah demi langkah cara tanam pixel dalam website. ?

Semoga bermanfaat~

NOTA:

1. Kalau anda masih belum ada website, saya rekemen dapatkan video “Panduan WordPress” untuk belajar cara yang paling mudah untuk buat website. Klik sini untuk dapatkan video panduan -> http://bit.ly/videowordpressfa)

2. Kalau nak belajar strategi “Retargeting” yang lengkap, boleh sertai Workshop Facebook Marketing Revolution pada Ogos ni. Klik butang merah dibawah ni. ?

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

Cara Analisa Data Jualan Dengan Cepat Guna Google Sheet & Looker Studio

Pejam celik pejam celik, nampaknya kita dah menghampiri penghujung 2022, cepat betul masa berlalu. Fuhh..banyak betul dugaan marketer/bisnes owner tahun ni. Mana yang run iklan mesti lagi terasa dengan cabaran performance iklan yang tak menentu. Cuba check balik sepanjang tahun 2022 ni… Ada tak kempen yang berjaya? Kempen yang tak berjaya? Kempen mana yang berbaloi

Read More »