Blog Firdaus Azizi

Cara Pelik Buat FBads Tanpa Perlu Letak Interest

“Ehhh… Macam mana nak buat FBads tapi tak perlu letak interest?”

Sekiranya anda selalu pening-pening katak fikirkan interest dan targeting masa nak buat FBads, maka video ini khas untuk anda.

Dalam video ini, saya tunjukkan satu cara yang pelik untuk buat FBads… dan anda tak perlu letak sebarang interest!

Nak tahu macam mana? Tonton dan hadamkan video ini sampai habis.

Nak Video Panduan Facebook Ads Terkini? Percuma Sahaja!

Hanya Masukkan Nama & Alamat Emel Anda Dan Klik Butang 'Download Sekarang!'

artikel berkaitan

Cara Analisa Data Jualan Dengan Cepat Guna Google Sheet & Google Data Studio

Pejam celik pejam celik, nampaknya kita dah menghampiri penghujung 2022, cepat betul masa berlalu. Fuhh..banyak betul dugaan marketer/bisnes owner tahun ni. Mana yang run iklan mesti lagi terasa dengan cabaran performance iklan yang tak menentu. Cuba check balik sepanjang tahun 2022 ni… Ada tak kempen yang berjaya? Kempen yang tak berjaya? Kempen mana yang berbaloi

Read More »

One Comment

  1. Biasa tuan run RM30 sehari selama berapa hari baru dapat betul2 pastikan data yang dapat dari ads tu?

Comments are closed.